Om oss

Som kund hos oss på JourAB vet du att hjälpen aldrig är långt borta! Våra duktiga tekniker i Stockholm och Göteborg är redo att hjälpa dig med varmvattenberedare och VVS dygnet runt. Oftast kan vi felsöka, byta eller reparera en trasig varmvattenledning direkt på plats.

Vi är tillgängliga dygnet runt

Vi är stolta över att ha många nöjda kunder som litar på att vi tar hand om deras varmvattenberedare och VVS. Våra auktoriserade hantverkare tar hand om läckande rör, stopp i avloppet eller problem med varmvattnet snabbt och smidigt. Vår jour kan vara på plats inom en timme vid akuta ärenden i Göteborg eller Stockholm.

Specialister på varmvattenberedare

En varmvattenberedare med värmepump är ett tryggt och energieffektivt alternativ. Vi installerar nya varmvattenberedare och felsöker och reparerar befintliga. Då vi har många års erfarenhet hjälper vi gärna även till med rådgivning inför inköp och installation. Vi har alla ledande märken och kan erbjuda komplett installation och byte av gammal varmvattenberedare till fast pris.

Anlita oss med ROT-avdrag

ROT-avdrag är ett skatteavdrag som privatpersoner kan göra när de anlitar professionella hantverkare för reparationer, renoveringar eller installationer i den privata bostaden. När du anlitar oss kan du därför vara berättigad till avdrag på arbetskostnaden med upp till 50 000 kronor. Prata med oss för att få offert och mer information om ROT-avdrag!